header hout foto1

Algemene voorwaarden

Verzendkosten binnen Nederland altijd €4,35
België €9,40.


KVK NUMMER 
01123873
BTW NUMMER btw op aanvraag ivm fraude door derden.
Als u een bestelling plaatst gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden.
Na het plaatsen van een bestelling krijgt u hiervan automatisch een orderbevestiging per e-mail. Deze e-mail bevat een overzicht van de bestelde artikelen. Krijgt u binnen een half uur geen orderbevestiging per e-mail dan is er wellicht iets mis gegaan. Neem dan conctact met ons op via info(at)kiekeboefjes.nl (at)=@ivm met spam

Betaling
Bestellingen worden geleverd op basis van vooruitbetaling. Betaling dient te geschieden binnen 7 dagen na de orderdatum op rekeningnummer NL58KNAB0740718215 t.n.v. Kiekeboefjes.nl te Sauwerd. Indien wij binnen deze termijn geen betaling hebben ontvangen, wordt de bestelling geannuleerd.

Levertijd
Zordra de betaling op onze bankrekening is bijgeschreven wordt de bestelling binnen 1-2 week verzonden.
Deze levertijd is 1-2 week omdat alle artikelen met de hand gemaakt worden.

Toepasselijkheid van de voorwaarden
Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle bestellingen bij Kiekeboefjes.

Aansprakelijkheid
Sommige artikelen dan wel onderdelen zijn minder geschikt voor kleine kinderen omdat ze te klein zijn of omdat er koordjes en/of lintjes aan zitten dit i.v.m. beknelling- en/of verstikkingsgevaar. Controleer regelmatig of de aangebrachte stoffen en decoraties nog goed vastzitten. De verantwoordelijkheid ligt volledig bij uzelf.
Kiekeboefjes is niet verantwoordelijk voor directe of indirecte schade aan mensen en zaken veroorzaakt door haar producten.


Privacy
 

Dit privacybeleid is van toepassing op elk bezoek aan onze website, elke transactie en elke overeenkomst. Uw persoonsgegevens worden opgenomen in ons klantenbestand. Uw gegevens worden gebruikt voor de beoordeling, het aangaan en de uitvoering van de leveringsovereenkomst en het beheren van de daaruit voortvloeiende klantrelatie en wordt niet verstrekt aan derden. Uw gegevens die opgenomen worden bij een bestelling worden gebruikt voor het verwerken van die bestelling en voor het verstrekken van informatie aan u door Kiekeboefjes. Kiekeboefjes gebruikt uw e-mailadres voor het doel waarvoor u het verstrekt heeft, deze wordt uitsluitend intern gebruikt.

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN