header 4sept

Algemene voorwaarden

Verzendkosten binnen Nederland altijd €3,95

KVK NUMMER 
01123873
BTW NUMMER btw op aanvraag ivm fraude door derden.
Als u een bestelling plaatst gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden.
Na het plaatsen van een bestelling krijgt u hiervan automatisch een orderbevestiging per e-mail. Deze e-mail bevat een overzicht van de bestelde artikelen. Krijgt u binnen een half uur geen orderbevestiging per e-mail dan is er wellicht iets mis gegaan. Neem dan conctact met ons op via info(at)kiekeboefjes.nl (at)=@ivm met spam

Betaling
Bestellingen worden geleverd op basis van vooruitbetaling. Betaling dient te geschieden binnen 7 dagen na de orderdatum op rekeningnummer NL58KNAB0740718215 t.n.v. Kiekeboefjes.nl te Sauwerd. Indien wij binnen deze termijn geen betaling hebben ontvangen, wordt de bestelling geannuleerd.

Levertijd
Zordra de betaling op onze bankrekening is bijgeschreven wordt de bestelling binnen 1-2 week verzonden.
Deze levertijd is 1-2 week omdat alle artikelen met de hand gemaakt worden.

Toepasselijkheid van de voorwaarden
Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle bestellingen bij Kiekeboefjes.

Aansprakelijkheid
Sommige artikelen dan wel onderdelen zijn minder geschikt voor kleine kinderen omdat ze te klein zijn of omdat er koordjes en/of lintjes aan zitten dit i.v.m. beknelling- en/of verstikkingsgevaar. Controleer regelmatig of de aangebrachte stoffen en decoraties nog goed vastzitten. De verantwoordelijkheid ligt volledig bij uzelf.
Kiekeboefjes is niet verantwoordelijk voor directe of indirecte schade aan mensen en zaken veroorzaakt door haar producten.